Байарена – стадионът на Байер Леверкузен

Байарена
Година на откриване 1958
Капацитет 30210
Средна посещаемост 28415
Рекордна посещаемост 30100
Размер на игрището 105 x 68
Собственик ФК Байер 04 Леверкузен Фусбал ГМБХ
Клубове домакиниБайер Леверкузен